Cum platesc?

Cum platesc?Laurin mct oil se straduieste mereu sa-ti faca viata mai usoara si mai frumoasa. De aceea dorim sa-ti oferim o gama cat mai variata de modalitati de plata pentru produsele dorite. Ca platile sa-ti fie mereu la indemana, fara batai de cap. Indiferent daca preferi sa cumperi din magazinul online sau din reteaua de magazine Laurin mct oil.

Cu cardul bancar

Poti sa platesti cu orice card bancar emis sub siglele Visa (Visa si Visa Electron) sau Mastercard (Mastercard si Maestro), atat pe Laurin.ro cat si in reteaua de magazine

Laurin mct oil .

.

Plata numerar

Poti sa platesti in numerar, exclusiv in lei, atat pentru cumparaturile de pe Laurin.ro, cat si pentru cele din reteaua de magazine Laurin mct oil , astfel:
 prin ramburs, curierului, la livrarea produselor comandate pe Laurin.ro

Este bine sa stii ca in calitate de persoana fizica nu poti face o plata in numerar mai mare de 5.000 lei pentru o singura tranzactie. Iar in cazul persoanelor juridice plafonul este de 10.000 lei.

Prin iTransfer

 

Prin ordin de plata

Atunci cand plasezi o comanda pe Laurin.ro poti sa optezi pentru achitarea produselor prin ordin de plata. Regasesti toate detaliile necesare efectuarii platii in formularul de comanda din contul tau. Iti vom pregati produsele pentru livrare numai dupa ce avem confirmarea incasarii sumei de plata intr-unul din conturile mentionate in respectivul document.

Laurin mct oil se straduieste mereu sa-ti faca viata mai usoara si mai frumoasa. De aceea dorim sa-ti oferim o gama cat mai variata de modalitati de plata pentru produsele dorite. Ca platile sa-ti fie mereu la indemana, fara batai de cap. Indiferent daca preferi sa cumperi din magazinul online sau din reteaua de magazine Laurin ulei lichid .

emag.ro emag.ro

RomaniaEnglishGreekItalyUnknown
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Share
FbMessenger