DESPRE NOI

Laurin -Nutriție și suplimente-Reprezintă un proiect de suflet ce îmbină armonios consilierea nutrițională,dietele personalizate,asocierea corectă a alimentelor și îndrumarea în ceea ce privește alegerea unor suplimente alimentare calitative.

Pasiunea pentru natură și sănătate a avut un rol esențial în initierea acestui proiect si în dorința de a-l dezvolta pe viitor ,pentru a putea veni în ajutorul celor ce doresc sa aibă un stil de viață sănătos printr-o alimentație corectă si prin administrarea unor suplimente naturale de calitate superioară.

Pe partea de nutriție voi putea oferi consultații,diverse articole despre sănătate,întocmi rețete inovative,realiza diete personalizate pentru adulți dar și pentru copii de toate vârstele, care doresc sa piardă sau să câștige în greutate,care suferă de diverse intoleranțe și alergii alimentare(gluten,lactoză,histamină), pentru persoane ce suferă de diverse probleme de sănătate(disbioză intestinală,diabet,boli cardio-vasculare,etc)și nu în ultimul rând pentru persoanele care practică sport.

Pe partea de suplimente alimentare, în magazinul online am adus pentru început ,trei produse revoluționare,complet naturale,inedite pentru piața românească,pe bază de ulei din nucă de cocos,ce vin în ajutorul problemelor digestive,mentale și corporale.Urmând a vă pune la dispoziție, pe viitor, o gamă largă de produse pe bază de ulei din nuca de cocos dar și alte suplimente naturale calitative.

Explorarea  site-ului vă poate aduce informații prețioase despre sănătate și descrierea completă a suplimentelor naturale Laurin!

LAURIN IUBEȘTE SĂNĂTATEA!

 

RomaniaEnglishGreekItalyUnknown
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Share
FbMessenger