Livrare Produse

Livrare Oriunde

 

DPD Romania este partenerul nostru pentru livrari domestice si internatioale, fiind parte a retelei internationale DPDgroup – lider european in curieratul rutier

,

Iti intelegem nerabdarea. Ai apasat butonul ”Trimite Comanda” si simti cum te napadesc brusc o sumedenie de intrebari existentiale. La cele care privesc livrarea comenzii tale iti raspundem aici. La cele despre sensul vietii inca mai meditam. Singura dintre ele pentru care avem un raspuns cert este ”ce inseamna oriunde?”. Cand e vorba despre livrarile de la Laurin, oriunde inseamna exact acolo unde vrei tu. Atata vreme cat locatia respectiva se afla pe teritoriul Romaniei.

Cat costa livrarea?

Pentru comenzile din magazinul online livrate Bucuresti, Constanta vrei tu, taxa de livrare este de 14 lei pentru valori de pana la 200 lei,pentru celelalte valori taxa livrare 10.99lei.
Pentru comenzile din magazinul online livrate oriunde vrei tu, taxa de livrare este de 18 lei pentru valori de pana la 200 lei. Si 10,99 lei pentru cele peste acest prag.

Pentru cumparaturile din reteaua de magazine Laurin taxa de livrare este de 10.99 lei pentru achizitiile cu o valoare de pana la 200 lei. Iar peste acest prag, livrarea este gratuita.

Care este termenul de livrare?
Pentru cumparaturile din reteaua de magazine Laurin sau pentru produsele in stoc sau cu stoc limitat comandate din magazinul online, termenul standard de livrare este de 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. In pagina de prezentare a oricarui produs iti vom afisa intotdeauna termenul estimat de livrare, imediat dupa informatia despre pret. Acest termen de livrare iti va fi reconfirmat de asemenea si in cosul de cumparaturi.

Pentru produsele disponibile la comanda, termenul poate fi mai lung sau mai scurt, in functie de stocurile producatorilor. Iti vom afisa intotdeauna termenul estimat de livrare, imediat dupa informatia despre pret. Acest termen de livrare iti va fi reconfirmat de asemenea si in cosul de cumparaturi.

Pentru produsele disponibile la precomanda, termenele estimate de livrare afisate in pagina vor putea fi oricand modificate de producatori, in functie de eventualele schimbari ale datelor de lansare.

Este bine sa stii insa ca in perioada sarbatorilor de iarna, a campaniei de Black Friday sau in situatii cu caracter extraordinar (precipitatii abundente, cai de acces impracticabile, temperaturi extreme etc.),termenul de livrare se poate prelungi pana la 10 zile lucratoare.

Cand se fac livrari?
De luni pana sambata, intre orele 10:00-18:00.
Ce inseamna mai exact ”la usa”? Fiindca eu locuiesc la etajul 17.
In primul rand felicitari, privelistea trebuie sa fie deosebita de sub streasina norilor.
In al doilea rand, livrarea pana la usa chiar asta inseamna, ca iti vom livra coletul pana la usa apartamentului. Sau pana la poarta, in cazul in care adresa de livrare este la casa.

Cum se intampla cu livrarea, la modul practic?
Pentru comenzile plasate in magazinul online, asteapta sa primesti de la noi mesajul de confirmare privind preluarea coletului de catre curier in vederea livrarii. Poti desigur sa vezi in orice moment situatia comenzii din contul tau Laurin.

Pentru produsele cumparate din reteaua de magazine, poti sa aflii toate detaliile privind livrarea de la consultantii de vanzari Laurin.

In ziua prevazuta pentru livrare, vei fi notificat telefonic sau prin SMS de compania de curierat despre intervalul programat pentru livrarile din zona ta. Acesata notificare va cuprinde si un numar de telefon de contact al curierului. Daca nu ai putut sa receptionezi coletul si livrarea nu s-a putut efectua in ziua respectiva, curierul va face o a doua incercare de livrare in ziua urmatoare. In cazul in care livrarea nu a putut fi efectuata nici la a doua incercare, coletul va fi redirectionat catre unul din depozitele Laurin.

Poti sa intri in legatura cu noi pentru a ne solicita o noua livrare. Te vom informa despre taxa aferenta acesteia, pe care urmeaza sa o achiti la livrare curierului. Este bine sa stii ca daca si aceasta a doua tentativa de livrare esueaza, iti vom solicita plata in avans a livrarilor pentru comenzile viitoare.

Si nu uita de serviciul gratuit Verificare colet. Poti sa refuzi primirea coletului daca dupa deschiderea acestuia constati ca produsele din comanda ta nu au ajuns la tine asa cum trebuie. Sau cele care trebuie.

RomaniaEnglishGreekItalyUnknown
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

RSS
Follow by Email
Twitter
Share
FbMessenger